ÇANKIRI / KURŞUNLU - Şehit Murat Ustaoğlu Anadolu Lisesi

Mrt

21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü Etkinlikleri kapsamında ilk olarak tüm öğrencilere İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz web sitesindeki video izletilmiş, ardından Kurşunlu Tevfik Fikret Ortaokulu konferans salonunda Özel Eğitim Öğretmeni Nihan ÖZGÜNEŞ tarafından seminer verilmiş ve okul panosu oluşturulmuştur. Dünya farklılıklarla güzel. Down Sendromu Farkındalık Günü kutlu olsun.

Mrt

Ülkemizde her yıl 18–24 Mart tarihleri arası "Yaşlılara Saygı Haftası" olarak kutlanmaktadır. Her insan için değişik mana ve önem ifade eden yaşlılık, hayatın çok özel bir dönemidir. Yaşlılarımız dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımızdır. Yaşlılık dönemi itibar gerektirmektedir bu aynı zamanda bir minnet borcudur. Yaşlı bireylerin toplumla bütünleşmesi, daha aktif olması ve yaşama bağlı kılınmaları gerekir.

Mrt

Ramazan ayının birleştirici duygusunu canlı tutmak için velilerimizin güzel katkılarıyla Atatürk Kültür Merkezi’nde iftar gerçekleştirdik.  Tekrarının nasip olması dileği ile tüm katılan veli, öğrenci ve öğretmenlere teşekkür ederiz.

Mrt

8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında okulumuzda hazırlanan panoya ve kutlamaya ek olarak ilçemiz Belediye Başkanı Sayın Şakir KAYMAK'ın ve İlçe Halk Eğitim Merkezi'nin takdim ettiği hediyeler bu günü güzelleştirmiştir.

Mrt

Kastamonu Üniversitesi Eğitim Fakültesi üyesi Prof. Dr. Bilgin Ünal İbret Beyefendi Kurşunlu gençliğiyle biraraya geldi. Aynı zamanda yazar olan hocamız "İpek Yolu Şehri Kurşunlu'nun Coğrafyası" isimli kitabından alıntılar yaparak bizlere Kurşunlu tarihi ile ilgili değerli bilgiler vermiştir. Kendisine teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Mrt

Okulumuzda sevgili öğrencilerimizin ve değerli velilerimizin, Okul Aile Birliği üyelerimizin katkılarıyla kermes düzenlenmiştir. Katılan ve destek olan herkese ve tüm kurumlara teşekkür ederiz. Azimler Market ve Koç Markete içten katkılarından dolayı özellikle teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz 10. ve 11. sınıf öğrencileri, Kurşunlu Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün değerli katkılarıyla Ankara Milli Savunma Üniversitesi'ni ziyaret etmiştir. Askeri kariyer düşünen öğrencilerimize motivasyon sağlayan gezimiz, sevgili öğrencilerimizin uygun tavır ve tutumları sayesinde oldukça verimli geçmiştir. Katkı sağlayan herkese ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuzda Sivil Savunma Kulübü Yangın/Deprem tatbikatı düzenledi.

Şbt

Bu haftaki veli ziyaretimizi 10/A sınıfı öğrencimiz sevgili Güler Niyazoğlu'nun evinde gerçekleştirdik. Öğrencimizin artan bir başarı grafiği var ve bunun devamının geleceğine canı gönülden inanıyoruz. Bizi güler yüzüyle ağırlayan ailesine de tekrar teşekkür ediyoruz.

Şbt

Veli ziyareti kapsamında 11/A sınıfından sevgili Ecrin SOVUKPINAR'ın evine misafir olduk. Ziyaretimizin, öğrencimizin motivasyon ve başarısına katkı sağlamasını diliyoruz. Kıymetli ailesine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Şbt

Çankırı İlk yardım Merkezi'nden gelen personel okulumuzda öğrenci ve öğretmenlere "İlk yardım Semineri" vermiştir.  Beyefendiye verdiği faydalı bilgilerden dolayı teşekkür ediyoruz.

Şbt

Belirli günler ve haftalar okulumuzda kutlanmaya devam ediyor.

Ock

Yarıyıl Tatili kapsamında Kurşunlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün organize ettiği Deneme Sınavları devam etmektedir. Denemeler Kurşunlu Gençlik Merkezinde yapılmaktadır. Emeği geçen ilgililere teşekkür ederiz.

Ock

Dönem Sonu Faaliyetlerinde bugünkü etkinliklerimiz kitap okuma ve "Hulk" filmini izlemek idi.

Ock

Bugünkü veli ziyaretimizi 9/A sınıfı öğrencisi sevgili Arda ÇİFTÇİ'nin evinde gerçekleştirdik. Öğrencimize başarılar diliyor, değerli velilerine teşekkür ediyoruz.