ÇANKIRI / KURŞUNLU - Şehit Murat Ustaoğlu Anadolu Lisesi

Şbt

Çankırı İlk yardım Merkezi'nden gelen personel okulumuzda öğrenci ve öğretmenlere "İlk yardım Semineri" vermiştir.  Beyefendiye verdiği faydalı bilgilerden dolayı teşekkür ediyoruz.

Şbt

Belirli günler ve haftalar okulumuzda kutlanmaya devam ediyor.

Ock

Yarıyıl Tatili kapsamında Kurşunlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün organize ettiği Deneme Sınavları devam etmektedir. Denemeler Kurşunlu Gençlik Merkezinde yapılmaktadır. Emeği geçen ilgililere teşekkür ederiz.

Ock

Dönem Sonu Faaliyetlerinde bugünkü etkinliklerimiz kitap okuma ve "Hulk" filmini izlemek idi.

Ock

Bugünkü veli ziyaretimizi 9/A sınıfı öğrencisi sevgili Arda ÇİFTÇİ'nin evinde gerçekleştirdik. Öğrencimize başarılar diliyor, değerli velilerine teşekkür ediyoruz.

Ock

Dönem sonu faaliyetlerinde bugün sınıflararası voleybol maçları yapıldı, bilgi yarışması düzenlendi ve bahçe düzenlemesi yapıldı.

Ock

Dönem Sonu Faaliyet Haftası kapsamında bugün ayrıca okuma saati, yetenek paylaşım saati yapılmış, çeşitli oyunlar oyanmıştır.

Ock

Okulumuz Coğrafya Öğretmeni Özlem ARSLAN'ın girişimiyle temin edilen kuş yuvaları okulumuz bahçesine Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Muharrem YARTAŞI tarafından kurulmuştur.

Ock

Dönem Sonu Faaliyet Haftası Etkinlikleri kapsamında pazartesi günü tüm okul olarak kahvaltı yapılmış ve film izlenmiştir.

Ock

Okulumuzda öğrencilerimiz ve öğretmenler tarafındna hazırlanan belirli gün ve haftalar panoları

Ara

12. sınıf öğrencilerinden başladığımız veli ziyaretlerimize 12-B sınıfı öğrencisi Serra Nur ÖZ ile devam ettik. Yaptığımız gözlemler sonucu öğrencimizin aile ve çalışma ortamının oldukça huzurlu olduğunu gördük. Öğrencimize başarılar diliyoruz. Sevgili ailesine de nazik ikramları ve sevgi dolu karşılamaları için teşekkür ediyoruz.

Ara

Sayın Kaymakamımız Ahmet YEŞİLYURT’un destekleriyle okulumuz öğrencileri Ankara’da Anıtkabir Müzesi’ni ve MTA Müzesi’ni ziyaret etmiş ve Ankara Devlet Tiyatroları’nda “Palaz” isimli oyunu izlemiştir. Kendilerine verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz.

Ara

Toplum Hizmeti çalışması kapsamında 9/A sınıfı okul çevresi temizliği yapmıştır.

Ara

Okulumuzda akşam saatlerinde hocalarımızın denetiminde, evde ders çalışmakta zorlanan veya okulda çok daha motive bir şekilde çalışan öğrencilerimiz için hafta içi etüt yapılmaktadır.

Ara

Toplum Hizmeti çalışması kapsamında 10/A sınıfı okul çevresi temizliğine katkı sağlamıştır.