ÇANKIRI / KURŞUNLU - Şehit Murat Ustaoğlu Anadolu Lisesi

Ekm

İlk veli ziyaretimizi 12/A sınıfı öğrencimiz sevgili Sevdenur ÖMER'in evinde gerçekleştirdik. Bizi tüm içtenlikleriyle ağırladıkları için değerli velilerimize teşekkür ediyor, öğrencimizin başarılarının devamını diliyoruz.

Ekm

İlçemiz de Liseler arası 100. Yıl Cumhuriyet kupası turnuvaları düzenlenmiştir. Okullarımız seyirci olarak katılmış ve maç yönetimini Beden eğitimi öğretmenlerimiz tarafından yapılmıştır .

Kazanan okulumuz Şehit Murat Ustaoğlu Anadolu Lisesi Olmuştur .

Ekm

Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılı etkinliklerinden biri olarak İlçe Kaymakamlığı liderliğinde ILgaz İstiklal Yolu Yürüyüşü gerçekleştirildi.

Ekm

Eylül ayı mesleki çalışma döneminde okul öğretmenlerimize okulumuz psikolojik danışman ve rehber öğretmeni Neslihan AKTAŞ APAN tarafından eğitim ortamlarında dijitalleşmenin psikolojik ve sosyolojik etkileri başlıklı seminer verilmiştir.

Ekm

Kurşunlu Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kurşunlu Belediyesi organizasyonunda 12. sınıf öğrencilerimiz Ankara Üniversiteler ve Anıtkabir Gezisine katılmıştır.

Ekm

“Trafik ve İlk Yardım Haftası’’ etkinlikleri çerçevesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ve  Kurşunlu İlçe Jandarma Komutanlığı trafik birimlerince müşterek olarak hazırlanan  "Trafik Eğitim Semineri" 12.10.2023 tarihinde okulumuzda düzenlenmiştir.